Νομίζω ότι
όλοι έχουμε δικαίωμα να
τεμπελιάσουμε κάποια στιγμή……
Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
800 ml.γάλα
καφέ στιγμής ή λικέρ για το βρέξιμο των μπισκότων
αμυγδαλάκι καβουρδισμένο ή τρούφα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Βουτάμε τα μπισκότα στο υγρό που επιλέγουμε (καφέ ή λικέρ)
και τα στρώνουμε σε ένα PYREX (20χ33)
Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της βανίλιας
με τα 400 ml από το γάλα.
Στρώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα.
Στρώνουμε άλλη μία σειρά με μπισκότα βουτώντας
και πάλι στον καφέ ή το λικέρ.
Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της σοκολάτας
με τα άλλα 400 ml γάλα.
Στρώνουμε και πάλι πάνω στα μπισκότα.
Στολίζουμε με ό,τι μας αρέσει.
Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί στο ψυγείο τουλάχιστον
2 ώρες πριν το σερβίρουμε.
Τη συνταγή μάς έστειλε η φίλης μας Ευδοκία.
Την έφτιαξε και τη φωτογράφισε η Αλεξάνδρα.
τεμπελιάσουμε κάποια στιγμή……
Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
800 ml.γάλα
καφέ στιγμής ή λικέρ για το βρέξιμο των μπισκότων
αμυγδαλάκι καβουρδισμένο ή τρούφα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Βουτάμε τα μπισκότα στο υγρό που επιλέγουμε (καφέ ή λικέρ)
και τα στρώνουμε σε ένα PYREX (20χ33)
Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της βανίλιας
με τα 400 ml από το γάλα.
Στρώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα.
Στρώνουμε άλλη μία σειρά με μπισκότα βουτώντας
και πάλι στον καφέ ή το λικέρ.
Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της σοκολάτας
με τα άλλα 400 ml γάλα.
Στρώνουμε και πάλι πάνω στα μπισκότα.
Στολίζουμε με ό,τι μας αρέσει.
Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί στο ψυγείο τουλάχιστον
2 ώρες πριν το σερβίρουμε.
Τη συνταγή μάς έστειλε η φίλης μας Ευδοκία.
Την έφτιαξε και τη φωτογράφισε η Αλεξάνδρα.
se ti eidoys kafe voutame ta mpiskota??
ΑπάντησηΔιαγραφή