Print Friendly and PDF

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μεθυσμένη χοιρινή τηγανιά

Ένα φαγάκι………μουουουουου!!!
DSC_0133

Υλικά
1 κιλό τηγανιά χοιρινή
λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
1 1/2 λεμόνι ,το χυμό του
λιγότερο από μισή κούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι μας σε κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ
καλά και ρίχνουμε μέσα το κρέας να σοταριστεί
καλά και να αλλάξει χρώμα.

SV107715

SV107717

Προσθέτουμε λευκό κρασί τόσο όσο να
μισοσκεπάζει το κρέας μας.

SV107718

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε το
φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να
μείνει μόνο με το λάδι.

SV107745

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Συνοδεύστε το με λευκό πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.
Είναι πεντανόστιμο!!!

DSC_0145

2 σχόλια:

  1. απλα θα ηθελα να προσθεσω οτι αφου ριξουμε το κρασι δεν σκεπαζουμε αμεσως αλλα περιμενουμε λιγο να μην πικρισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...