Ένα
φαγάκι………μουουουουου!!!
Υλικά
1 κιλό τηγανιά χοιρινή
λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
1 1/2 λεμόνι ,το χυμό του
λιγότερο από μισή κούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι μας σε κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ
καλά και ρίχνουμε μέσα το κρέας να σοταριστεί
καλά και να αλλάξει χρώμα.
Προσθέτουμε λευκό κρασί τόσο όσο να
μισοσκεπάζει το κρέας μας.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε το
φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να
μείνει μόνο με το λάδι.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Συνοδεύστε το με λευκό πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.
Είναι πεντανόστιμο!!!
Υλικά
1 κιλό τηγανιά χοιρινή
λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
1 1/2 λεμόνι ,το χυμό του
λιγότερο από μισή κούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι μας σε κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ
καλά και ρίχνουμε μέσα το κρέας να σοταριστεί
καλά και να αλλάξει χρώμα.
Προσθέτουμε λευκό κρασί τόσο όσο να
μισοσκεπάζει το κρέας μας.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε το
φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να
μείνει μόνο με το λάδι.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Συνοδεύστε το με λευκό πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.
Είναι πεντανόστιμο!!!
Looks soo good...
ΑπάντησηΔιαγραφήαπλα θα ηθελα να προσθεσω οτι αφου ριξουμε το κρασι δεν σκεπαζουμε αμεσως αλλα περιμενουμε λιγο να μην πικρισει
ΑπάντησηΔιαγραφή