Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κεφτεδάκια με ντάκο

Τα Κρητικά μας!!!
DSC_0154

Υλικά
500 γρ.κιμά μοσχαρίσιο
1 αβγό
50 γρ. ντάκο (κρητικό παξιμάδι) τριμμένο πολύ καλά
40 γρ. γραβιέρα Κρήτης τριμμένη
50 ml. γάλα
4 κ.σ.λάδι
αλάτι,πιπέρι
θυμάρι,βασιλικό,ρίγανη


Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα μαζί τα υλικά μας και τα βάζουμε σε μπολ.
Ζυμώνουμε πολύ καλά.

DSC_0144

Αφήνουμε το μείγμα μας να σταθεί στο ψυγείο όσο γίνεται
περισσότερο (ακόμη καλύτερα από την προηγούμενη).
Πλάθουμε κεφτεδάκια και ψήνουμε στη σχάρα (είναι πολύ πιο νόστιμα)
ή στο φούρνο,σε λαδωμένο ταψί,μέχρι να ροδίσουν.

DSC_0145

Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με ρυζάκι ή πατάτες τηγανητές!

DSC_0166

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...