Gourmet γεύση!!!!
Υλικά
4 κ.σ. αλεύρι
4 κ.σ.βούτυρο
2 κούπες γάλα ζεστό
1 κούπα πεκορίνο
1 κούπα γκούντα
1 κούπα γκοργκοτζόλα
1 κούπα παρμεζάνα
500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας βρασμένα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο και σωτάρουμε το αλεύρι.
Προσθέτουμε το ζεστό γάλα και ανακατεύουμε την κρέμα μέχρι να πήξει.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά(κρατάμε μόνο
λίγη παρμεζάνα).Ανακατεύουμε καλά στην κρέμα να λιώσουν.
Αδειάζουμε την κέμα στα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα που έχουμε κρατήσει.
Τα βάζουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο και
τα γκραντινάρουμε για 5-7 λεπτά.
Η συνταγή είναι της Αλεξίας Αλεξιάδου
Υλικά
4 κ.σ. αλεύρι
4 κ.σ.βούτυρο
2 κούπες γάλα ζεστό
1 κούπα πεκορίνο
1 κούπα γκούντα
1 κούπα γκοργκοτζόλα
1 κούπα παρμεζάνα
500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας βρασμένα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο και σωτάρουμε το αλεύρι.
Προσθέτουμε το ζεστό γάλα και ανακατεύουμε την κρέμα μέχρι να πήξει.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά(κρατάμε μόνο
λίγη παρμεζάνα).Ανακατεύουμε καλά στην κρέμα να λιώσουν.
Αδειάζουμε την κέμα στα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα που έχουμε κρατήσει.
Τα βάζουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο και
τα γκραντινάρουμε για 5-7 λεπτά.
Η συνταγή είναι της Αλεξίας Αλεξιάδου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου