Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μανιτάρια στη σχάρα

Ο νόστιμος μύκητας!
DSC_0092

Υλικά
μανιτάρια λευκά σε φέτες
ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι,πιπέρι

λαδολέμονο χτυπημένο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια.Βάζουμε σε μπολ.
Περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο,αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά με το χέρι μας και αφήνουμε να σταθούν
για 30 λεπτά με 1 ώρα.

DSC_0051

Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι-σχάρα ή αν δεν έχουμε σε τηγάνι και σοτάρουμε μέχρι
να πάρουν ελαφρώς χρώμα.
Περιχύνουμε με λαδολέμονο και ρίγανη.

DSC_0061

ΣΗΜ:Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να ετοιμάσουμε τα μανιτάρια και να τα ψήσουμε
σε σχάρα με κάρβουνα.
”Δεν υπάρχουν!”

DSC_0093

1 σχόλιο:

  1. Xωρίς να προσβαλω κανεναν νομιζω οτι μονο τα πλευρωτους κανουν για σχαρα τα υπολοιπα ειναι απλως μανιταρια...ειδικα τα λευκα που ειναι και αγευστα!! νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...