Εδώ…μεζεδοπωλείον!!!
Υλικά
κότσι
μουστάρδα
σκόρδο
πατάτες
καρότα
αλάτι,πιπέρι
ρίγανη καλής ποιότητας
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Παίρνουμε το κότσι και το τρυπάμε με ένα μαχαίρι σε διάφορες μεριές.
”Τρυπώνουμε” σκοδράκια ,½ σκελίδα σε κάθε τρύπα.
Στη συνέχεια το αλείφουμε με μουστάρδα.Βάζουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη (η ρίγανη να
είναι καλής ποιότητας,δίνει άλλη γεύση) και τέλος λίγο λάδι.
Κόβουμε πατατούλες (λίγες,ίσα-ίσα για γαρνιτούρα) και καροτάκια σε ροδέλες (επίσης λίγα),
και τους βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
Παίρνουμε μια μεγάλη λαδόκολλα και τοποθετούμε κότσι και γαρνιτούρα
Το τυλίγουμε καλά και το βάζουμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου με αντιστάσεις πάνω-κάτω για 2 1/2 με 3 ώρες.
Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα!!
ΣΗΜ:Αν θέλουμε μπορούμε να το ετοιμάσουμε από το βράδυ και να το βάλουμε στο
ψυγείο για να τραβήξει καλύτερα τα υλικά.Σε αυτή τη περίπτωση δε βάζουμε τις
γαρνιτούρες.
Τη συνταγή μού έστειλε η φίλη μου Λέτα και είναι από μεζεδοπωλείο!
Υλικά
κότσι
μουστάρδα
σκόρδο
πατάτες
καρότα
αλάτι,πιπέρι
ρίγανη καλής ποιότητας
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Παίρνουμε το κότσι και το τρυπάμε με ένα μαχαίρι σε διάφορες μεριές.
”Τρυπώνουμε” σκοδράκια ,½ σκελίδα σε κάθε τρύπα.
Στη συνέχεια το αλείφουμε με μουστάρδα.Βάζουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη (η ρίγανη να
είναι καλής ποιότητας,δίνει άλλη γεύση) και τέλος λίγο λάδι.
Κόβουμε πατατούλες (λίγες,ίσα-ίσα για γαρνιτούρα) και καροτάκια σε ροδέλες (επίσης λίγα),
και τους βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
Παίρνουμε μια μεγάλη λαδόκολλα και τοποθετούμε κότσι και γαρνιτούρα
Το τυλίγουμε καλά και το βάζουμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου με αντιστάσεις πάνω-κάτω για 2 1/2 με 3 ώρες.
Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα!!
ΣΗΜ:Αν θέλουμε μπορούμε να το ετοιμάσουμε από το βράδυ και να το βάλουμε στο
ψυγείο για να τραβήξει καλύτερα τα υλικά.Σε αυτή τη περίπτωση δε βάζουμε τις
γαρνιτούρες.
Τη συνταγή μού έστειλε η φίλη μου Λέτα και είναι από μεζεδοπωλείο!
τελειο μπραβο
ΑπάντησηΔιαγραφήμπραβο τελειο μας τρελανες παλι...................
ΑπάντησηΔιαγραφή