Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κότσι

Εδώ…μεζεδοπωλείον!!!

DSC_0007

Υλικά
κότσι
μουστάρδα
σκόρδο
πατάτες
καρότα
αλάτι,πιπέρι
ρίγανη καλής ποιότητας
ελαιόλαδο


Εκτέλεση
Παίρνουμε το κότσι και το τρυπάμε με ένα μαχαίρι σε διάφορες μεριές.
”Τρυπώνουμε” σκοδράκια ,½ σκελίδα σε κάθε τρύπα.

DSC_0002
  
Στη συνέχεια το αλείφουμε με μουστάρδα.Βάζουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη (η ρίγανη να
είναι καλής ποιότητας,δίνει άλλη γεύση) και τέλος λίγο λάδι.
Κόβουμε πατατούλες (λίγες,ίσα-ίσα για γαρνιτούρα) και καροτάκια σε ροδέλες (επίσης λίγα),
και τους βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
Παίρνουμε μια μεγάλη λαδόκολλα και τοποθετούμε κότσι και γαρνιτούρα

DSC_0004

DSC_0005

Το τυλίγουμε καλά και το βάζουμε σε ένα ταψί.

DSC_0006

Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου με αντιστάσεις πάνω-κάτω για 2 1/2 με 3 ώρες.
Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα!!

 DSC_0019_thumb[8]

ΣΗΜ:Αν θέλουμε μπορούμε να το ετοιμάσουμε από το βράδυ και να το βάλουμε στο
ψυγείο για να τραβήξει καλύτερα τα υλικά.Σε αυτή τη περίπτωση δε βάζουμε τις
γαρνιτούρες.

DSC_0014

Τη συνταγή μού έστειλε η φίλη μου Λέτα και είναι από μεζεδοπωλείο!

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...