Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Κριτσινάκια στριμμένα !

Φέρτε τις μπύρες να βάλω τα κριτσίνια!!!


SV100123
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
κέτσαπ
ρίγανη
διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα


Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη σφολιάτα με τη στενή πλευρά μπροστά μας.
Δεν αφαιρούμε την διάφανη μεμβράνη στην οποία είναι τυλιγμένη
η σφολιάτα,για να μπορέσουμε με τη βοήθειά της να την διπλώσουμε
στη συνέχεια.

SV100096

Βάζουμε στο μισό φύλλο μπόλικη κέτσαπ και απλώνουμε καλά.

SV100097

Πασπαλίζουμε με ρίγανη!

SV100100

Απλώνουμε μπόλικο τριμμένο τυρί.Όσο περισσότερο τόσο
καλύτερα!
Για γεύση πίτσας,ανάμεσα στα τυριά φροντίστε να υπάρχει και
μικρή ποσότητα από καπνιστό τυρί.

SV100104

Σηκώνουμε την ζελατίνα με την άδεια σφολιάτα και
καλύπτουμε τη γέμιση.

SV100106

Με το ροδάκι της πίτσας χωρίζουμε σε λωρίδες.

SV100108

Στρίβουμε τις λωρίδες και τις αραδιάζουμε σε ταψί.

SV100110

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς
μέχρι να ροδίσουν,30 λεπτά περίπου.

SV100117

2 σχόλια:

  1. Τα έφτιαξα και αυτά σήμερα. Για άλλη μια φορά μια εύκολη συνταγή που όμως είναι πολύ καλή. Τα έκανα ρολάκια αντί για στριφτάρια για πιο γρήγορα. Σε σύγκριση με τα έτοιμα σφολιατίνια με ντομάτα και ρίγανη, είναι κλάσεις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...