Print Friendly and PDF

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Σάλτσα για καλτσόνε

Η καλύτερη!!!

SV106775

Υλικά
λίγο λάδι (3-4 κουταλιές)
λίγο ξίδι μπαλσάμικο (2-3 κουταλιές)
λίγο αλάτι (με προσοχή, γιατί θα προστεθούν τυριά)
2 φύλλα βασιλικό
3 μέτριες ώριμες ντομάτες ή 1 κον-κασέ
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές ροδέλες

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και σιγοβράζουμε.

SV106748

Η σάλτσα μας είναι έτοιμη όταν εξατμιστούν όλα τα υγρά των υλικών
και μείνει μόνο με το λαδάκι που βάλαμε.

SV106758

Γεύση απόλυτα μεσογειακή!Δοκιμάστε τη.
SV106773

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...