Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Muffins ελιά-ρίγανη

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α!!!
DSC_0035

Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%(200 γρ.)
1/2 κούπα γάλα
2/3 κούπα αραβοσιτέλαιο
3 αβγά
1 κ.γ. ρίγανη
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κούπα ελιές
1 baking powder (20 γρ.)
2 1/3 κούπας αλεύρι


Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ τα αβγά και τα χτυπάμε λίγο με το σύρμα.

DSC_0001

Προσθέτουμε το γιαούρτι και το λάδι.

 DSC_0003

Στη συνέχεια ρίχνουμε στο μπολ γάλα,αλάτι και ρίγανη.

DSC_0005

Προσθέτουμε τις ελιές,το baking και το αλεύρι.Ανακατεύουμε τα υλικά καλά να ενωθούν.

DSC_0006

Μοιράζουμε το μείγμα σε 12 φορμάκια για muffins.

DSC_0007

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς C με αντιστάσεις πάνω κάτω,
για περίπου 30-35 λεπτά.

DSC_0021

Βγάζουμε από το φούρνο.Αφήνουμε να σταθούν και να κρυώσουν.

DSC_0043

Απολαμβάνουμε!!!

DSC_0046

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...