Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Χτυπητή Θεσσαλονίκης(τυροκαυτερή)

Γνωστή και μη εξαιρετέα!!!!211

Υλικά
500γρ. φέτα
3-4 κουταλιές σούπας λάδι
2 κουταλιές σούπας λεμόνι ή 1κουταλιά σούπας ξίδι
1 πιπεριά καυτερή ψημένη και ξεφλουδισμένη
ή και ωμή κομμένη σε λεπτές ροδέλες

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα μαζί τα παραπάνω υλικά στο μούλτι και
τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνουν αλοιφή.

SV106815

Η χτυπητή (τυροκαυτερή)μας είναι έτοιμη!
ΤΙΡS
Τη σερβίρουμε σαν ορεκτικό ή και σαν dip με διάφορα
κράκερς και κριτσίνια.
Αν δεν μας αρέσει η καυτερή πιπεριά μπορούμε να την
περιορίσουμε στο ελάχιστο και να αντικαταστήσουμε με αντίστοιχη
ποσότητα πιπεριά κέρατο απλή.

2 σχόλια:

  1. το εκανα στο μουλτι και μου εγινε κρεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνωμη παιδια, το ειδος αυτο του τυριου λεγεται οχι και επισης αλλο η Τυροκαφτερη και αλλο η .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...