Τα πλευρώτους σε όλο
τους το μεγαλείο!!!!!
Υλικά
600 γρ. πλευρώτους
3 κ.σ. λάδι
αλάτι,πιπέρι
για τη σάλτσα
1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι
1 λεμόνι το χυμό
αλάτι
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. θυμάρι
σκόρδο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα μανιτάρια με το λάδι και το αλατοπίπερο.
Αραδιάζουμε σε ταψί αντικολλητικό ή στρωμένο με λαδόκολλα
και ψήνουμε στο γκρίλ και από τις 2 μεριές.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα χτυπώντας όλα τα υλικά της μαζί
σε βαζάκι με καλό κούμπωμα.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα μανιτάρια μόλις βγουν από το φούρνο.
Υλικά
600 γρ. πλευρώτους
3 κ.σ. λάδι
αλάτι,πιπέρι
για τη σάλτσα
1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι
1 λεμόνι το χυμό
αλάτι
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. θυμάρι
σκόρδο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα μανιτάρια με το λάδι και το αλατοπίπερο.
Αραδιάζουμε σε ταψί αντικολλητικό ή στρωμένο με λαδόκολλα
και ψήνουμε στο γκρίλ και από τις 2 μεριές.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα χτυπώντας όλα τα υλικά της μαζί
σε βαζάκι με καλό κούμπωμα.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα μανιτάρια μόλις βγουν από το φούρνο.
Μια χαζή ερώτηση:πόση ώρα ψήνουμε τα μανιτάρια στο φούρνο. Δεν έχω ξαναμαγειρέψει μανιτάρια και δεν έχω ιδέα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για το ψήσημο μόλις δεις και πάρουν χρώμα και από τις 2 μεριές τα βγάζεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή επιτυχία,
Α.