Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Kράκερς με μαύρο πιπέρι,παρμεζάνα και μυρωδικά


Δε φαντάζεστε πόσο νόστιμα είναι αυτά τα κράκερς!!!

Συνταγές..12

Υλικά
113 γρ. βούτυρο μαλακό
35 γρ. παρμεζάνα
1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ.ξερό βασιλικό ή όποιο άλλο μυρωδικό προτιμάμε περισσότερο
175 γρ. αλεύρι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με το μίξερ όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι.
 DSCN3270

DSCN3272

Προσθέτουμε και το αλεύρι και ζυμώνουμε να πάρουμε
μια ζύμη ενιαία

DSCN3273

DSCN3274

Φτιάχνουμε με τη ζύμη ένα μπαστούνι και τη βάζουμε
στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.Κόβουμε με
κοφτερό μαχαίρι μπισκοτάκια και τα αραδιάζουμε σε ταψί.

DSCN3276

DSCN3277

Ψήνουμε,σε προθερμασμένο φούρνο,στους 175 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου
ή μέχρι να πάρουν ελαφρά χρώμα γύρω γύρω οι άκρες τους.

DSCN3306

Τα βγάζουμε σε σχάρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Απολαύστε τα με το ποτό,την μπίρα,το κρασί σας ή σκέτα.Είναι απίθανα!
 
DSCN3288

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...