Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Παγωτό γιαούρτι

Υπέροχο,σπιτικό παγωτό με υπόξινη
γεύση και φανταστικό άρωμα!!!
 

SV104359

Υλικά
450 γρ. γιαούρτι  σακούλας 2%
150 γρ.ζάχαρη άχνη
150 γρ. κρέμα γάλακτος
ξύσμα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα μαζί τα υλικά και τα χτυπάμε καλά.

SV104338

 SV104339

Παγώνουμε το παγωτό σε παγωτομηχανή,αν διαθέτουμε.
Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή,το βάζουμε σε μεταλλικό
ή πλαστικό μπολ στην κατάψυξη

SV104340 

Χτυπάμε ελαφρά το μείγμα ανά μισή ώρα
(6 φορές συνολικά),για να παγώσει ομοιόμορφα.
Σερβίρουμε το παγωτό με σιρόπι της αρεσκείας μας(προτείνω σιρόπι βύσσινο).

SV104365 

Τα παραπάνω υλικά μας δίνουν περίπου 800 γρ. παγωτό.

Πηγή:cook book

5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Αλεξάνδρα.Ήθελα να ρωτήσω για τη συγκεκριμένη συνταγή τί είναι το γιαούρτι σακούλας;Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων και δηλώνω για άλλη μια φορά πιστή οπαδός σου.Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ζωή.

      Σ'ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη:)
      Γιαούρτι σακούλας είναι το στραγγιστό.

      Να το δοκιμάσεις το παγωτάκι είναι σούπερ!!

      Καλή συνέχεια,
      Α.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα καλή μου,
      πριν λίγο είδα την ερωτηση σου..
      Λυπάμαι αλλά δεν μπορω να σου απαντήσω σχετικά με τη στεβια γιατί είναι κατι που δεν εχω δοκιμάσει ποτέ!!!!!!!

      Καλή συνέχεια..
      Α.

      Διαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΣΕΝΤΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...