Μην ψαρώνετε…
Υλικά
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
4 σκόρδα φρέσκα ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κιλό σπανάκι ζεματισμένο
1 κιλό μπακαλιάρο σε μερίδες ξαλμυρισμένο
αλάτι,πιπέρι
ελαιόλαδο
πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα 2-3 κ.σ. λάδι και σοτάρουμε τα σκόρδα,τα κρεμμύδια
και το μαϊντανό.
Προσθέτουμε το σπανάκι,ανάλογο αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για
λίγο ακόμη.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ταψάκι και
τοποθετούμε τα κομμάτια του ξαλμυρισμένου μπακαλιάρου
εδώ κι εκεί ανάμεσα στο σπανάκι.
Σε μπολ ανακατεύουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο με μια κοφτή κουταλιά
σούπας πάπρικα γλυκιά.
Αδειάζουμε πάνω από το φαγητό μας να πάει παντού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου
30 λεπτά (προσέχουμε να μη στεγνώσουμε το ψάρι).
Υλικά
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
4 σκόρδα φρέσκα ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κιλό σπανάκι ζεματισμένο
1 κιλό μπακαλιάρο σε μερίδες ξαλμυρισμένο
αλάτι,πιπέρι
ελαιόλαδο
πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα 2-3 κ.σ. λάδι και σοτάρουμε τα σκόρδα,τα κρεμμύδια
και το μαϊντανό.
Προσθέτουμε το σπανάκι,ανάλογο αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για
λίγο ακόμη.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ταψάκι και
τοποθετούμε τα κομμάτια του ξαλμυρισμένου μπακαλιάρου
εδώ κι εκεί ανάμεσα στο σπανάκι.
Σε μπολ ανακατεύουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο με μια κοφτή κουταλιά
σούπας πάπρικα γλυκιά.
Αδειάζουμε πάνω από το φαγητό μας να πάει παντού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου
30 λεπτά (προσέχουμε να μη στεγνώσουμε το ψάρι).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου