Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ρεβανί με ινδοκάρυδο

Μια συνταγή ονειρεμένη!!!  

DSC01112[1]
 
Υλικά
4 αβγά
1/2 πακέτο βιτάμ
1 ποτήρι ζάχαρη
1/2 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι αλεύρι
1 μπέικιν
3 1/2 ποτήρια ινδοκάρυδο

για το σιρόπι
2 1/2 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
λίγο λεμόνι χυμό 

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αβγά να αφρατέψουν.

DSC01103[1]

Προσθέτουμε το βιτάμ,το γάλα,το αλεύρι και το μπέικιν.
Ανακατεύουμε καλά.

DSC01104[1] 

Τέλος προσθέτουμε το ινδοκάρυδο.

DSC01105[1]

Σε βουτυρωμένο ταψάκι με διαστάσεις 33x27εκ.
απλώνουμε το μείγμα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο  στους 180  βαθμούς για μισή ώρα.

DSC01106[1]

Αφήνουμε να κρυώσει καλά το γλυκό και ετοιμάζουμε
το σιρόπι βράζοντας όλα μαζί τα υλικά για 5 λεπτά.
Σιροπιάζουμε το κρύο γλυκό με το ζεστό σιρόπι.

DSC01108[1] 

Αφήνουμε να κρυώσει καλά και βάζουμε στο ψυγείο. 

DSC01114[1]

Τη συνταγή έφτιαξε και μας έστειλε η φίλη μας Νόπη.

2 σχόλια:

  1. Υπέροχο!
    Είχα καιρό να κάνω κάτι από εδώ, γιατί ξεκίνησα δουλειά και το κατα ευχαριστήθηκα. Συνεχίζω βέβαια να χρησιμοποιώ τη μισή ποσότητα ζάχαρης στις συνταγές σου γιατί μου αρέσουν λίγο άγλυκα τα γλυκά.
    Λίγο αστείο ακούγεται!
    Φιλιά να είσαι καλά! Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα να σας ρωτήσω μόνο για 30 λεπτα ψήνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...