Print Friendly and PDF

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Κοτόπουλο αστεράτο

Κοτόπουλο μαριναρισμένο σε γιαούρτι και σκόρδο….
Εξαιρετικό πιάτο!
 

SV107069

Υλικά
2 στήθη κοτόπουλο ή 2 μπούτια
1/4 κούπας λάδι
1/2 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
αλάτι,πιπέρι

για τη μαρινάδα,
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα σκεύος το γιαούρτι και το σκόρδο.Ανακατεύουμε και
προσθέτουμε το κρέας μας.

 SV107042

 SV107044

Αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για αρκετές ώρες.
Μπορούμε να το μαρινάρουμε και από το προηγούμενο βράδυ.
Στη συνέχεια ζεσταίνουμε καλά το λάδι μας σε κατσαρόλα και
προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος μαζί με τη μαρινάδα.

SV107048

Προσθέτουμε το κρασί και τον πελτέ.

SV107051

Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε το φαγητό μας μέχρι να μαλακώσει
το κοτόπουλο και να εξατμιστούν όλα τα υγρά.

SV107052

Το φαγητό μας πρέπει να μείνει με μια πηχτή σάλτσα!
Συνοδεύστε το με ρύζι,πατάτες τηγανιτές ή πουρέ.
Είναι πεντανόστιμο!!

SV107067

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...