Print Friendly and PDF

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Royal icing

΄Ενα γλάσο απαραίτητο για πολλές κατασκευές!!!

nm

Υλικά
1 ασπράδι
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο(το βρίσκετε στο ράφι των μπαχαρικών στα σούπερ μάρκετ)
άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
1 βανίλια

Εκτέλεση
Χτυπάμε το ασπράδι με το κρεμόριο στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ για 2-3 λεπτά.
Θέλουμε να φουσκώσει το μείγμα μας και όχι να πήξει.

SV106034

Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε την κσκινισμένη άχνη μέχρι να πετύχουμε
την πυκνότητα που θέλουμε για το γλάσο μας και τη βανίλια.

SV106037

Όσο πιο σφιχτό το θέλουμε,τόσο περισσότερη άχνη πρέπει να προσθέσουμε.
Για να φτιάξουμε το royal ice πρέπει να προσέξουμε να είναι η ζάχαρη που
θα χρησιμοποιήσουμε οπωσδήποτε κοσκινισμένη!!!!

SV106050

Μπορούμε να διπλασιάσουμε και να τριπλασιάσουμε τη δόση,ανάλογα
πάντα με την επιφάνεια που θέλουμε να καλύψουμε.
Προσθέτοντας χρώματα ζαχαροπλαστικής μπορούμε να χρωματίσουμε
το γλάσο,ανάλογα με το πού θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε.
Φυλάξτε το σκεπασμένο,γιατί στεγνώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...