Σαγανάκι για
την όρεξη!!!
Υλικά
τυρί φέτα σε κομμάτια των 200 γρ. περίπου
αλεύρι
αβγό
σουσάμι άσπρο και λίγο μαύρο
ελαιόλαδο για το τηγάνι
μέλι καλής ποιότητας
ή
για σως μελιού
3 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε σε τρία διαφορετικά σκεύη το αλεύρι,το αβγό
χτυπώντας το ελαφρά και το άσπρο και μαύρο σουσάμι.
Περνάμε τα κομμάτια της φέτας από το αλεύρι,μετά από το αβγό
και τέλος από το σουσάμι φροντίζοντας να καλυφθούν καλά.
Τα βάζουμε σε πιάτο και τα τοποθετούμε για λίγο στο ψυγείο
να σφίξει το πανάρισμα.
Βάζουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι να κάψει καλά και τηγανίζουμε
τα κομμάτια του τυριού μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περίσσιο λάδι και σερβίρουμε
περιχύνοντας με μέλι!
Tip:
Αντικαταστήστε το σκέτο μέλι με μια σως από μπαλσάμικο και μέλι σε αναλογία
1προς 3 και περιχύστε τη φέτα.
Τη βασική συνταγή μάς έστειλε η φίλη μας Μαρία Σ.
Ξέρω πως πολύ από εσάς τη γνωρίζετε ήδη.
Υπάρχουν όμως πάντα και αυτοί που δεν την γνωρίζουν και σίγουρα
κάποια μικρά Tips την κάνουν διαφορετική.
Υλικά
τυρί φέτα σε κομμάτια των 200 γρ. περίπου
αλεύρι
αβγό
σουσάμι άσπρο και λίγο μαύρο
ελαιόλαδο για το τηγάνι
μέλι καλής ποιότητας
ή
για σως μελιού
3 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε σε τρία διαφορετικά σκεύη το αλεύρι,το αβγό
χτυπώντας το ελαφρά και το άσπρο και μαύρο σουσάμι.
Περνάμε τα κομμάτια της φέτας από το αλεύρι,μετά από το αβγό
και τέλος από το σουσάμι φροντίζοντας να καλυφθούν καλά.
Τα βάζουμε σε πιάτο και τα τοποθετούμε για λίγο στο ψυγείο
να σφίξει το πανάρισμα.
Βάζουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι να κάψει καλά και τηγανίζουμε
τα κομμάτια του τυριού μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περίσσιο λάδι και σερβίρουμε
περιχύνοντας με μέλι!
Tip:
Αντικαταστήστε το σκέτο μέλι με μια σως από μπαλσάμικο και μέλι σε αναλογία
1προς 3 και περιχύστε τη φέτα.
Τη βασική συνταγή μάς έστειλε η φίλη μας Μαρία Σ.
Ξέρω πως πολύ από εσάς τη γνωρίζετε ήδη.
Υπάρχουν όμως πάντα και αυτοί που δεν την γνωρίζουν και σίγουρα
κάποια μικρά Tips την κάνουν διαφορετική.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου