Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Σαγανάκι φέτας με σουσάμι και μέλι

Σαγανάκι για την όρεξη!!!DSCN8776

Υλικά
τυρί φέτα σε κομμάτια των 200 γρ. περίπου
αλεύρι
αβγό
σουσάμι άσπρο και λίγο μαύρο

ελαιόλαδο για το τηγάνι

μέλι καλής ποιότητας
ή
για σως μελιού
3 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μπαλσάμικο 


Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε σε τρία διαφορετικά σκεύη το αλεύρι,το αβγό
χτυπώντας το ελαφρά και το άσπρο και μαύρο σουσάμι.
Περνάμε τα κομμάτια της φέτας από το αλεύρι,μετά από το αβγό
και τέλος από το σουσάμι φροντίζοντας να καλυφθούν καλά.

DSCN8755

Τα βάζουμε σε πιάτο και τα τοποθετούμε για λίγο στο ψυγείο
να σφίξει το πανάρισμα.

DSCN8756

Βάζουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι να κάψει καλά και τηγανίζουμε
τα κομμάτια του τυριού μέχρι να πάρουν χρώμα.

DSCN8771

Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περίσσιο λάδι και σερβίρουμε
περιχύνοντας με μέλι!

DSCN8783

Tip
:
Αντικαταστήστε το σκέτο μέλι με μια σως από μπαλσάμικο και μέλι σε αναλογία
1προς 3 και περιχύστε τη φέτα.

DSCN8777

Τη βασική συνταγή μάς έστειλε η φίλη μας Μαρία Σ.
Ξέρω πως πολύ από εσάς τη γνωρίζετε ήδη.
Υπάρχουν όμως πάντα και αυτοί που δεν την γνωρίζουν και σίγουρα
κάποια μικρά Tips την κάνουν διαφορετική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...