Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σαγανάκι με φέτα

Αχ! Ελλάδα σ’αγαπώ και βαθιά σ' ευχαριστώ γιατί μ' έμαθες και ξέρω ν’ανασαίνω όπου βρεθώ
να πεθαίνω όπου πατώ και να μην σε υποφέρω!
SV101635

Υλικά
200 γρ. φέτα (μια χοντρή φέτα τυρί)
αλεύρι
νερό
λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Παίρνουμε τη φέτα και την περνάμε από το αλεύρι γύρω-γύρω.

SV101627

Τη βουτάμε γρήγορα σε μπολ με νερό και την ξαναπερνάμε
από το αλεύρι.

SV101681

SV101628

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να κάνει κρούστα και να ροδίσει.

SV101630

Ο απόλυτος μεζές για ουζάκι!!!
Απολαύστε το!!!

SV101632

ΣΗΜ:Κάποιοι περνάνε τη φέτα πρώτα από νερό,μετά από το αλεύρι και τέλος πάλι από το νερό.Επιλέξτε ό,τι σας βολεύει περισσότερο.Το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως είναι εξαιρετικό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...