Αχ! Ελλάδα σ’αγαπώ
και βαθιά σ' ευχαριστώ γιατί μ' έμαθες και ξέρω ν’ανασαίνω όπου βρεθώ
να πεθαίνω όπου πατώ και να μην σε υποφέρω!
Υλικά
200 γρ. φέτα (μια χοντρή φέτα τυρί)
αλεύρι
νερό
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Παίρνουμε τη φέτα και την περνάμε από το αλεύρι γύρω-γύρω.
Τη βουτάμε γρήγορα σε μπολ με νερό και την ξαναπερνάμε
από το αλεύρι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να κάνει κρούστα και να ροδίσει.
Ο απόλυτος μεζές για ουζάκι!!!
Απολαύστε το!!!
ΣΗΜ:Κάποιοι περνάνε τη φέτα πρώτα από νερό,μετά από το αλεύρι και τέλος πάλι από το νερό.Επιλέξτε ό,τι σας βολεύει περισσότερο.Το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως είναι εξαιρετικό!!!
να πεθαίνω όπου πατώ και να μην σε υποφέρω!
Υλικά
200 γρ. φέτα (μια χοντρή φέτα τυρί)
αλεύρι
νερό
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Παίρνουμε τη φέτα και την περνάμε από το αλεύρι γύρω-γύρω.
Τη βουτάμε γρήγορα σε μπολ με νερό και την ξαναπερνάμε
από το αλεύρι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να κάνει κρούστα και να ροδίσει.
Ο απόλυτος μεζές για ουζάκι!!!
Απολαύστε το!!!
ΣΗΜ:Κάποιοι περνάνε τη φέτα πρώτα από νερό,μετά από το αλεύρι και τέλος πάλι από το νερό.Επιλέξτε ό,τι σας βολεύει περισσότερο.Το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως είναι εξαιρετικό!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου