ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ!!!Τελεία
και παύλα.
Υλικά
500γρ. φύλλο Βυρητού
250γρ. βούτυρο λιωμένο
3 ποτήρια γάλα
1 ποτήρι ζάχαρη
4 αβγά
2 βανίλιες
κανέλα και άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και σουρώνουμε ένα ένα τα φύλλα στον πάτο
του μέχρι να τελειώσουν όλα.
Περιχύνουμε τα φύλλα με το βούτυρο.
Ψήνουμε για 5-10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Στη συνέχεια χτυπάμε καλά όλα τα υλικά σε μπολ και
περιχύνουμε τα φύλλα.
Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Σερβίρουμε την μπουγάτσα ζεστή με κανέλα και ζάχαρη άχνη!
Η υπέροχη αυτή συνταγή είναι από το cook book!
Υλικά
500γρ. φύλλο Βυρητού
250γρ. βούτυρο λιωμένο
3 ποτήρια γάλα
1 ποτήρι ζάχαρη
4 αβγά
2 βανίλιες
κανέλα και άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και σουρώνουμε ένα ένα τα φύλλα στον πάτο
του μέχρι να τελειώσουν όλα.
Περιχύνουμε τα φύλλα με το βούτυρο.
Ψήνουμε για 5-10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Στη συνέχεια χτυπάμε καλά όλα τα υλικά σε μπολ και
περιχύνουμε τα φύλλα.
Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Σερβίρουμε την μπουγάτσα ζεστή με κανέλα και ζάχαρη άχνη!
Η υπέροχη αυτή συνταγή είναι από το cook book!
Mολις εγινε! δεν εχω λογια για το ποσο πετυχε!! σε ευχαριστω πολυυυυυυ (δε φανταζεσαι ποσες αποτυχημενες προσπαθειες για μπουγατσα εχω κανει. Τι Μπαρμπαριγου, τι απο δω, τι απο κει!). Σε υπερευχαριστω, μοσχοβολισε ο τοπος
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα! Εκανα τη συνταγη πριν απο κανένα μήνα, φαινομενικά ολα καλά αλλα οταν πήγα να δοκιμάσω, το αυγό είχε κόψει κατά το ψήσιμο, κι επιπλέον μύριζε έντονα αυγουλίλα αν και έβαλα και βανίλιες και ξύσμα πορτοκαλιού. Κάποια συμβουλή, τι τυχόν έφταιξε; Ευχαριστώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΞένια
Πολυ εύκολη συνταγή και πολυ νόστιμη!!! Την συστήσω ανεπιφύλακτα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ....ΜΠΡΑΒΟ
ΑπάντησηΔιαγραφή