Ευχαριστώ πολύ τη φίλη
sirilo που μου επέτρεψε να ανεβάσω από εδώ τη συνταγή της για
τυρόψωμο.
Ξέρει πόσο πολύ έχω αγαπήσει αυτή τη συνταγή από τότε που την ανακάλυψα !
Ευχαριστώ πολύ και πάλι καλή μου φίλη!!!!
Υλικά
1 κιλό ζύμη ψωμιού από το φούρνο ή σπιτική
250 γρ. βιτάμ
1/2 κιλού τυρί φέτα
Εκτέλεση
Κόβουμε το βιτάμ σε κομματάκια και το βάζουμε σε διάφορα σημεία διάσπαρτα μέσα στη ζύμη.Προσθέτουμε τη φέτα.
Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά να ενωθούν όσο γίνεται μεταξύ τους.
Δίνουμε στο ζυμάρι μας ό,τι σχήμα θέλουμε!

Εγώ φτιάχνω ένα χοντρό μπαστούνι και κόβο κομμάτια με το μαχαίρι
.

Πατάω το κάθε κομμάτι με τα χέρια μου να ανοίξει σε χοντρή πίτα.
Βάζουμε σε ταψί και αφήνουμε 20-30 λεπτά να φουσκώσουν.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Ξέρει πόσο πολύ έχω αγαπήσει αυτή τη συνταγή από τότε που την ανακάλυψα !
Ευχαριστώ πολύ και πάλι καλή μου φίλη!!!!

Υλικά
1 κιλό ζύμη ψωμιού από το φούρνο ή σπιτική
250 γρ. βιτάμ
1/2 κιλού τυρί φέτα
Εκτέλεση
Κόβουμε το βιτάμ σε κομματάκια και το βάζουμε σε διάφορα σημεία διάσπαρτα μέσα στη ζύμη.Προσθέτουμε τη φέτα.
Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά να ενωθούν όσο γίνεται μεταξύ τους.
Δίνουμε στο ζυμάρι μας ό,τι σχήμα θέλουμε!

Εγώ φτιάχνω ένα χοντρό μπαστούνι και κόβο κομμάτια με το μαχαίρι
.

Πατάω το κάθε κομμάτι με τα χέρια μου να ανοίξει σε χοντρή πίτα.
Βάζουμε σε ταψί και αφήνουμε 20-30 λεπτά να φουσκώσουν.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Ωραιότερο τυρόψωμο δεν έχω ξαναματαφάει!! σε μερικά πασπάλισα σκόνη σκόρδο και ρίγανη εξαφανίστηκαν!!! Ευχαριστούμε το sirillaki μας για τη συνταγούλα και εσένα που την ανέβασες με τις τόσο όμορφες φώτος!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΨΩΣΙΜΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 😊
ΑπάντησηΔιαγραφή